Akuthjælperstation

Dette skab er lavet til og af en Akuthjælper, med gode ideer fra andre brugere. Skabet er lavet af aluminium, og taget er af tagpap, så skabet er næsten vedligeholdelsesfrit. Derudover er skabet også isoleret med mineraluld. For at holde skabet varmt, er der også monteret en termostat, som styrer et el-varmelegeme, der sidder i bunden af skabet, så den kan holde en minimumstemperatur, og hvis det skulle ske, at skabet kommer under 10 grader, så får alarmcentralen besked via GSM senderen, som er monteret i toppen, sammen med alt det andet el.

Der er kodelås på skabet, som låser umiddelbart efter, at den har været lukket op, og kommer derfor heller ikke til at stå ulåst hen, mens hjælperne er ude hos patienten. I tilfælde af, at kodelåsen ikke virker, følger der 5 ekstra nøgler med.  

Desuden er der monteret en vægtføler under taskerne, så GSM senderen meddeler alarmcentralen om, når begge tasker er ude samtidig, og blinklyset på taget tændes.

Under skabet er der en udtræksramme til at lægge kufferten på, når den skal genopfyldes.

Du som kunde kan selv bestemme, hvilken farve skabet skal have.  Derudover leveres skabet med en varmgalvaniseret ramme, som både kan nedstøbes og væghænges.